Om Sorte Streger

Jeg hedder Mia, er 49 år og billedkunstner. Lige så længe jeg kan huske, har jeg tegnet, malet og haft interesse for kunst i alle dens former. 

Mig i mit værksted  
Jeg beskæftiger mig med en masse forskelligt inden for billedkunst, keramik – både lertøj og stentøj og give gamle ting nyt liv. For eksempel dekorerer jeg julekugler, lamper, lampeskærme mv. med min kunst. Jeg arbejder i et fabulerende, poetisk og farvestrålende sprog og forsøger at pirre beskueren med humor og fandenivoldshed. Jeg finder inspiration i det umiddelbare og ser kunsten som mit fristed. Derfor forsøger jeg altid at lægge låg på tankevirksomhed, når jeg maler eller skaber. Der sniger sig dog ofte tanker, humor og overvejelser ind alligevel.

Mig med noget af min keramik

Udover at lave kunst underviser jeg også i workshops med ler og kunst for både børn og voksne. Jeg underviser hos AOF i Randers og Underværket.  
Mit værksted ligger i Underværket i Randers C, hvor jeg er på daglig basis. Hvis du vil være sikker på jeg er der, er du altid velkommen til at aftale en tid.

Mit værksted i Underværket